cuina

Patates i moniatos

 

Les patates i els moniatos, malgrat les seves similituds, provenen de plantes totalment diferents. La patata és una solanàcia (com el tomàquet i l'albergínia) i en canvi, el moniato prové de la família de les convulvulàcies, com les campanetes.

Tanmateix, la seva composició nutricional és més semblant del que ens podem pensar: rics en hidrats de carboni, fibra, minerals (sobretot potassi i magnesi) i vitamines del grup B (excepte la B12). El moniato és més dolç que la patata, més hidratant i ric en carotens (per això el color taronja).

En aquest taller donem alternatives al típic moniato al forn i al final ens ho mengem tot.

No us el perdeu!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 5 d'octubre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

;Image 2017 10 12

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Really Web Design

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes