cuina

 

Pastissos i coques

Podem aprofitar molts aliments per fer pastissos i coques, tant dolços com salats: farines de diferents tipus, verdures i hortalisses crues o cuites, fruites senceres, en compota, melmelades... llet o iogurts, fruites dessecades, fruits secs, restes de xocolata...

En aquest taller es faran diferents pastissos i coques, parlarem de truc i al final ho tastarem

No us el perdeu!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 16 de novembre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Pastissos I Coques

 

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Really Web Design

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes