cuina

 

Cols, bledes i altres fulles

Les verdures de fulles verdes són molt riques en vitamina C i molt comuns, sobretot, a l'hivern. Entre d'altres trobem mil tipus de cols, broquils, espigalls... però també fulles de raves, remolatxes, etc. que també es poden menjar quan són tendres. En aquest taller aprendràs a cuinar-les per no perdre'n aquesta preuada vitamina i d'altres maneres per menjar-nos-les: en crema, saltejades, escaldades, fermentades...

Mentre s’elaboren les receptes és donen recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat. 

No us el perdeu!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 30 de novembre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Fulles Verdes

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Really Web Design

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes