cuina

Fem magdalenes dolces i salades

 

Les magdalenes poden ser un producte d'aprofitament i les podem fer tant dolces com salades. D'aquesta manera aprofitem fruites, fruita dessecada, farines, ous, làctics, fruits secs, formatges, verdures, espècies i tot allò que ens puguem imaginar. 

Què us semblaria fer unes magdalenes com aperitiu o entrant?

Al taller, mentres preparo les receptes, donaré recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 10 de maig

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Magdalenes Salades2

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Really Web Design

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes