cuina

Amanides de...

 

Amb la calor preferim menjar plat més frescos i hidratants: les amanides. Moltes vegades com a plats únics: amanida de pasta, d'arròs, arròs 3 delícies, l'empedrat (amb bacallà o tonyina o anxoves...)...

En el taller d'avui us donaré idees per a fer diferents tipus d'amanides i de com aprofitar-les per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé o assecar-se, etc.

Com sempre, intentaré sorprendre't !!!

Mentres preparo les receptes, donaré recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, tastaràs el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 05 de juliol

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Tabul2

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes