Política de galetes

1. Què són les galetes?

Les galetes o «cookies» són fitxers de text que es descarreguen a l’equip terminal de l’usuari (ordinador, tauleta, telèfon mòbil...) i que es guarden a la memòria del seu navegador. Les dades contingudes a les galetes podran ser analitzades per Cuina saludable amb la Cesca per a millorar la usabilitat dels webs i oferir una informació i uns serveis més personalitzats.

Les dades de navegació recuperades per les galetes són anònimes i no s’associen a cap persona. La informació personal haurà de ser facilitada a Cuina saludable amb la Cesca de manera explícita per l’usuari.

L’usuari podrà esborrar o desactivar les galetes des de la configuració dels seus navegadors. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització.


2. Quin tipus de galetes s'utilitzen a Cuina saludable amb la Cesca?

• Pròpies. Són galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per Cuina saludable amb la Cesca al terminal de l’usuari.

• De tercers. Són galetes que s’envien al terminal de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat ni controlat per Cuina saludable amb la Cesca. En aquest cas s’inclouen també les galetes que instal•lades per Cuina saludable amb la Cesca recopilen informació gestionada per tercers.

Les galetes de tercers poden ser utilitzades per al mesurament i anàlisi del comportament dels usuaris amb l’objectiu de millorar la seva experiència al web de lCuina saludable amb la Cesca.

• De llocs de tercers. Al web de Cuina saludable amb la Cesca s’insereixen continguts generats des de les xarxes socials  hi ha la possibilitat que aquests llocs web serveixin galetes als seus usuaris. Cuina saludable amb la Cesca no té control sobre la difusió i l’ús de la informació que aquestes xarxes socials puguin recopilar amb les seves galetes i per això recomana que es consulti la seva política de privacitat.


3. Quines són les finalitats de les galetes que s'utilitzen a Cuina saludable amb la Cesca?

Les finalitats de les galetes que es fan servir a Cuina saludable amb la Cesca són:

• Tècniques. L’objectiu d’aquest tipus de galetes és fer possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. Aquest tipus de galetes permet que el sistema reconegui els usuaris que s’hagin registrat i recordar-los el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions.

• De personalització. Aquestes galetes permeten que l’usuari accedeixi al web de Cuina saludable amb la Cesca amb algunes característiques de caràcter general predefinides com poden ser el navegador o la localització geogràfica des d’on s’accedeix al servei. Aquesta informació dels usuaris permet a Cuina saludable amb la Cesca poder-los oferir més bon servei i més personalitzat.

• Analítiques. Les dades anònimes contingudes en aquestes galetes permeten el mesurament, el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris a fi d’incorporar millores en llocs web, aplicacions i plataformes de Cuina saludable amb la Cesca.

• Publicitàries. Aquestes galetes fan possible la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris.

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Really Web Design

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes