cuina

 

Aprofitem els llegums

Els llegums són font de proteïnes vegetals i combinen molt bé amb els vegetals. Els podem aprofitar tant si els tenim crus com cuits i podem obrir el nostre ventall a l'hora de consumir-los: en purés, sopes, saltejats, humus, patés, hamburgueses, obtenir farines, aperitius...

En aquest taller farem receptes senzilles amb llegums que us sorprendran.  

Mentre s’elaboren les receptes és donen recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat. 

No us el perdeu!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 10 d'octubre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Llegums2

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes