cuina

Croquetes i bunyols

 

Les croquetes i els bunyols, sense menysprear les crestes i "empanades", són unes elaboracions excel·lents per aprofitar restes de molts aliments. A més, acostumen a agradar a grans i petits. De pollastre, de bacallà, de bolets, d'espinacs, de carn rostida...

Però també les podem fer de llegums, arròs, marisc, estofat, verdures, hortalisses, fruites... Algunes de sorprenents: has provat a fer croquetes de xocolata? T'atreveixes? 

Al taller, mentres preparo les receptes, donaré recomanacions saludables, parlaré d'algunes propietats dels diferents ingredients, així com idees per conservar alguns aliments i evitar haver-los de llençar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No us el perdeu!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 27 de febrer

Horari:  Matí: 11-13h  /  Tarda: 17'30-19'30h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Bunyols 

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes