cuina

Fem coques i magdalenes

 

Les coques i magdalenes poden ser un producte d'aprofitament i se'n poden fer tant de dolces com salades. Però en aquest taller ens centrarem més en les dolces. Així, podem aprofitar fruites, fruita dessecada, farines, ous, làctics, fruits secs, formatges, espècies... Què us semblaria fer unes magdalenes per al cafè?

Al taller, mentres preparo les receptes, donaré recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 08 de novembre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Magdalenes Poma1

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes