cuina

Fruites de temporada

 

Aquesta és una època d'esplendor de fruites, on s'ajunten les de primavera i les de principi d'estiu. La millor manera de gaudir-les és menjant-les tal qual, però també podem fer-ne pastissos, postres, melmelades per gaudir-ne més endavant, sucs, batuts, acompanyaments de plats... Mare meva!

En aquest taller us donaré un ventall de possibilitats per fer amb les fruites ara i durant l'estiu, perquè aprofiteu algun dia de vacances per fer-ne conserves. No us faci mandra que després us en llepareu els dits. A més, es poden fer en famíla.

Al taller, mentres preparo les receptes, donaré recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 7 de juny

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Melmelada

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes