cuina

Sucs i batuts

 

El nostra cos necessita prendre líquids per mantneir-se hidratat, però amb la calor encara més. El millor és prendre aigua natural, una mica fresqueta si volem, però no freda de nevera, ja que encara notarem més la sensació de calor. Una altre opció, pot ser prendre sucs de fruita natural, fets a casa, però també els podem prendre com a berenar o a mig matí. 

En aquest taller, veurem diferents tipus de sucs i batuts, diferent tipus d'ingredients a utilitzar i algunes de les seves propietats.

Al taller, mentres preparo les receptes, donaré recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar. Al final, ens beurem el que s’ha elaborat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 21 de juny

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Refrescs

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes