cuina

Pans i pizzes

 

En el fons és la mateixa base de farina, aigua, llevat... Es podem aprofitar per donar sortida a altres aliments, com embotits, vegetals, formatges, fruits secs... O per aprofitar farines per fer-les. També pots aprofitar pa sec per fer altres preparacions com torrades, pudings...

Sovint, no ens parem a pensar en totes les possibilitats que ens donen per aprofitar-los o per treure'ns d'un problema Llengota2

Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

On: c/ Sepúlveda, 45-47, Barcelona

Data: 24 d'octubre

Horari: 18-20h

Inscriu-te: Millor que Nou

Gratuït

Pizza3

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes