cuina

Taller d'Aprofitament

 

Taller tèoric-pràctic.

Part teòrica. Hi ha una part teòrica on s'explica que és el malbaratament, quines en són les causes i que podem fer des de casa per evitar-ho. Com comprar i guardar el menjar perquè no es faci malbé abans d'hora. Consells per elaborar plats ràpids i senzills aprofitant el que tinguis a la nevera. 

Part pràctica. Ho posarem en pràctica elaborant unes 3 receptes. Segons l'enfocament del centre i/o les instal·lacions, les persones assistents podran elaborar les receptes elles mateixes. 

Al final, ens menjarem el que s’ha cuinat.

No te'l perdis!

Gratuït

Amanida Llenties               Boletes Moniato

 

 

 

 

 

Bunyols

Musli 

 

Blog

«
»

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes