Assessorament personalitzat

Una alimentació adequada és fàcil si t'organitzes

Moltes vegades penses que vols menjar millor, de manera més saludable, però acabes comprant menjar preparat o cuinant qualsevol cosa ràpida i senzilla. Tens la sensació que sempre menges el mateix i t'avorreix. I quan acabes comprant productes frescos, no saps com t'ho fas però acabes llençant menjar perquè se't fa malbé o perquè t'obides de que el tens. Tampoc tens gaire temps per dedicar a la cuina. Al final, sempre t'acabes sentint enrabiat/da i culpable per no fer més.

Però una alimentació adequada és possible sense haber de dedicar molt de temps a  cuinar. Si aprens a organitzar-te i a planificar, tindràs molt de guanyat. Al principi et costarà i et pot semblar molt complexa, però un cop t'acostumis i comencis a veure que això rutlla, et canviarà la cara  Llengota2

CONTACTA AMB MI 

 

Aprendràs:

 • A planificar què menjaràs durant la setmana.
  • Quins aliments i ingredients bàsics necessites tenir per elaborar plats en un moment.
   • Quina és la millor manera de conservar els aliments i durant més temps.
    • A invertir un parell d'hores un dia a la setmana, per elaborar preparacions prèvies que utilitzaràs durant la setmana en el teu dia a dia.
     • A organitzar-te per poder fer els àpats de cada dia en un pim-pam.
      • A aprofitar aquells aliments que et trobes quan obres la nevera o les restes d'un altre àpat, per donar-los una segona oprtunitat.
       • I el millor de tot, a sentir-te satisfet/a de tu mateix/a, a guanyar en creativitat en els plats, a gaudir del què menges i a tenir MÉS TEMPS PER A TU O PER A COMPARTIR amb qui vulguis! 

        

       Assessorament Alimentari Personalitzat

        

       Com ho faig

       Sessió prèvia. Recollida d'informació i explicació del meu mètode.

       Sessió 1. El rebost: quins són els ingredients bàsics necessaris.

       Aprendràs quins són els teus ingredients bàsics que et poden ajudar en qualsevol moment a elaborar un plat en poc temps.

       Sessió 2. Planificació del menú i llista de la compra.

       Aprendràs quins són els aliments de temporada, quines són les millors maneres d'elaborar-les i com pots simplificar les elaboracions.

       Sessió 3. Compra, emmagatzematge i primeres conserves.

       Aprendràs quin és el millor ordre per anar a comprar, que pots comprar amb antelació i què no, com guardar-ho perquè no es faci malbé.

       Sessió 4. Elaboracions prèvies, el dia a dia i les sobres.

       Aprendràs quines elaboracions pots fer amb antelació per facilitar-te la feina de la setmana, què hauràs de fer en el teu dia a dia i com aprofitar les sobres per ajudar-te o donar una altre oportunitat.

       Sessió de tancament.

       Durant el periode de formació disposaràs de contacte directa amb mi per poder consultar els teus dubtes.

       Des del primer moment posaràs en pràctica el que aniràs aprenent. 

       Sempre parteixo de la teva situació actual i no pretenc canvis dràstics ni immediats. Dins la formació es pot incloure una sortida per conèixer productes, botigues, cooperatives, etc.

        

       NO ESPERIS MÉS I CONTACTA AMB MI

        

       Assessorament Alimentari Personalitzat Cursos

        

        INFORMACIÓ

        Aquestes formacions estan pensades per a persones sanes i mai substitueixen ni pretenen ser la solució o alternativa a la visita o diagnòstic de cap metge o altre professional de la salut, com un dietista o nutricionista. La meva funció és donar pautes, guies i recomanacions de receptes o menús per a seguir un estil de vida més saludable i acompanyar-te en aquest procés. Però les receptes i menús no estan dissenyats des del punt de vista mèdic o del dietista.
        Si el client rep atenció mèdica o pren medicaments amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi de dieta amb el metge i no ha de deixar de prendre cap medicament receptat sense abans consultar-ho amb el metge.
        El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com de la vida i benestar de la seva família i fills (si s’escau) i sobre totes les decisions preses durant i després de la formació.

       Cuina saludable amb la Cesca

       Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

       Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

       Disseny de Ad Grafic

       Contacte

         676 708 719

       Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes