Assessorament personalitzat

Una alimentació adequada és fonamental i bàsica per a un bon estat de salut

Quan parlo d’alimentació adequada no em refereixo només en saber triar els aliments més adequats en cada temporada, aprendre a elaborar-los de la manera més adient per aprofitar al màxim els seus nutrients i en les quantitats correctes. També penso en el moment del dia, com i amb qui mengem, la nostra relació emocional amb els aliments i escoltar-nos per saber que necessitem en aquest moment concret.

L’alimentació saludable pot semblar molt complexa al principi, però un cop la inicies i comences a notar els petits canvis tot comença a rodar. Cal saber cap a on es vol anar, tenir motivació per millorar el nostre estat de salut i perseverar. El resultat és el nostre benestar.

Ens hem de cuidar per viure més anys, però principalment per viure millor i més plenament, gaudint cada moment amb energia.

 

Què faig

A l’hora d’aprendre no entenc la teoria sense la pràctica, per això sempre ofereixo formacions amb una part teòrica i una pràctica. Poden estar incloses a la mateixa classe o donar-se en dues classes diferents.
A la formació d’alimentació saludable, sempre hi ha una part que inclou hàbits de vida saludables i que ens ajuden a viure millor i més plenament.

Tipus de cursos i tallers de cuina que realitzem:

 • Alimentació equilibrada o equilibri a través de la dieta?
 • Com disminuir la proteïna animal del meu menú i/o com puc substituir-la?
 • Les proteïnes vegetals, quines i com elaborar-les
 • Les verdures de temporada: quines hi ha i com cuinar-les segons l’època de l’any
 • Com començar bé el dia: hàbits i esmorzars.
 • Com elaborar un menú setmanal: organització.
 • L’alimentació dels nostres fills/es i la nostra pròpia
 • Cuina d’aprofitament: com evitar llençar menjar.
 • Els productes ecològics són millors, però tots són iguals?

assessorament alimentari personalitzat

Com ho faig

A través de cursos i tallers de cuina i amb un assessorament alimentari personalitzat.

Cursos i tallers

Consten d’una part teòrica i d’una part pràctica. La diferència entre uns i altres és la durada. Els tallers són d’un sol dia i els cursos duren més d’un dia. Les classes acostumen a ser de 2 a 3 hores, depenent del tema. Es poden realitzar en locals on jo els ofereixi o a demanda dels particulars. S’ofereixen temes concrets, però es poden adaptar a les diferents necessitats. Prefereixo grups reduïts per facilitar la participació i el intercanvi d’opinions.

Assessorament personalitzat

 • Es fa la formació teòrica i pràctica a casa de la persona que ho demana.
 • Entrevista inicial per a recollir informació i poder plantejar objectius
 • Planifiquem la periodicitat de les formacions teòriques i pràctiques
 • Visites de seguiment
 • Consultes
 • Avaluació final
 • Sempre es parteix de la situació actual de la persona i s’arriba allà on cadascú decideixi. No es pretenen canvis dràstics ni immediats, cadascú necessita el seu ritme. Dins la formació es pot incloure una sortida per conèixer productes, botigues, cooperatives, etc.

assessorament alimentari personalitzat cursos

Per a qui

Els diferents tipus de formacions estan dirigits a totes aquelles persones que vulguin canviar cap a una alimentació més natural, saludable, de temporada i vulguin començar a viure de manera més plena.

INFORMACIÓ
Aquestes formacions estan pensades per a persones sanes i mai substitueixen ni pretenen ser la solució o alternativa a la visita o diagnòstic de cap metge o altre professional de la salut, com un dietista o nutricionista. La meva funció és donar pautes, guies i recomanacions de receptes o menús per a seguir un estil de vida més saludable i acompanyar-te en aquest procés. Però les receptes i menús no estan dissenyats des del punt de vista mèdic o del dietista.
Si el client rep atenció mèdica o pren medicaments amb recepta, ha de consultar qualsevol canvi de dieta amb el metge i no ha de deixar de prendre cap medicament receptat sense abans consultar-ho amb el metge.
El client reconeix que assumeix tota la responsabilitat sobre la seva vida i benestar, així com de la vida i benestar de la seva família i fills (si s’escau) i sobre totes les decisions preses durant i després de la formació.

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes