Formació a restaurants

Formació a restaurants, bars i establiments minoristes d’alimentació

Dins la meva filosofia d’alimentació saludable, l’abordament de la Seguretat Alimentària engloba dos conceptes com la innocuïtat i la qualitat dels aliments. Els aliments, han de ser segurs, però també han de ser de qualitat per poder aportar els nutrients adequats i necessaris.

Durant 10 anys he estat al capdavant del projecte alimentari d'una empresa de menjadors escolars, on la seguretat alimentària era una part important de la meva responsabilitat, juntament amb l'elaboració de menús saludables. 

Dins la seguretat alimentària també desenvolupava la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: com prevenir la presència d’alguns al·lèrgens, com gestionar-los, com assegurar els menús adequats, com transmetre la informació, etc.

I, fins hi tot, amb una definició àmplia, també hi podem incloure el malbaratament alimentari, la gestió higiènica del menjar sobrant, que entenem per alimentació saludable, la sostenibilitat, etc.

Per mi, els pilars fonamentals són: intentar introduir la mínima contaminació possible (proveïdors, matèries primeres, instal·lacions), evitar el creixement de microorganismes amb una bona gestió del temps i les temperatures acompanyat d'un complet Pla de neteja i desinfecció (integral) i assegurar unes bones pràctiques de manipulació. Tot això no és possible sense una bona formació específica de cada establiment.

Què faig

Curs bàsic en seguretat alimentària

Curs APPCC

Curs de gestió d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Assessorament en l’aplicació de registres de control i seguiment

Tallers d’alimentació saludable per als clients

Assessorament Alimentari Per Restaurants

Com ho faig

Un dels principals avantatges és la flexibilitat i adaptació a les necessitats de l’empresa i a l’activitat desenvolupada mitjançant cursos formatius puntuals, periòdics i assessorament.

Cursos formatius puntuals

Són cursos que es realitzen de manera puntual i durada variable segons si és un curs general o específic.
Per exemple, es pot demanar un curs concret que es dóna un cop l’any, encara que es repeteixi per a diferent tipus de personal, però sempre és el mateix.

Cursos formatius periòdics

Són cursos que es donen amb una periodicitat concretada i que desenvolupen diferents temes formatius que es programen per a formació contínua dels treballadors.

Assessorament

  Quan, a part de les necessitats de formació, es fa un seguiment per valorar si hi ha hagut canvis: valoració dels registres, dels controls, desinfecció de vegetals, registres de neteja i desinfecció, etc.

   Manipulaci

   Per a qui

   Va dirigit a petites i mitjanes empreses de restauració, bars, establiments minoristes d’alimentació, etc.

 

Cuina saludable amb la Cesca

Cuina saludable amb la Cesca té com a propòsit apropar la cuinar saludable a través de cursos i tallers de cuina teòrico-pràctics amb receptes que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida.

Copyright © 2015 Cuina saludable amb la Cesca

Disseny de Ad Grafic

Contacte

  676 708 719

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de galetes