Saltear al contenido principal
Ingredients per coques. Taller de cuina d'hivern
Coques i pastisos salats
Cuinar coques. Taller cuina hivern

TALLERS D’ESTIU

Coques i pastissos salats per menjar freds

L’estiu és temps de compartir i gaudir de llargues converses tot sopant en família o entre amics.

En aquest taller es poden elaborar diferents receptes com, per exemple, una coca d’escalivada o un pastís de carbassó o una tatin de tomàquets i ceba… Gens complicats i amb molt bons resultats. A més, la majoria els pots fer amb antelació.

Què aprendràs?

  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de coques i pastissos amb productes de temporada i proximitat.
  • Aprendràs a crear els teus propis pastissos i coques aprofitant el que tens per casa.
  • Aprendràs a adaptar-los als teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’ESTIU

Volver arriba