Saltear al contenido principal
Ingredients per aperitius. Taller de cuina d'hivern
Taller de cuina d'hivern. Tapes i aperitius
Cesca al taller 2 de cuina d'hivern

TALLERS D’HIVERN

Patés, aperitius i tapes

Quan hi ha una celebració no pot faltar un bon aperitiu o pica-pica, també els utilitzem per fer un sopar informal o, a vegades, ens poden treure d’un atzucac quan se’t presenta gent a casa i no tens quasi res.

En aquest taller aprendràs a ensortir-te’n sense despentinar-te. A més, pots utilitzar algunes preparacions per tenir-les en antelació o utilitza-les pel teu dia a dia.

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la preparació de diferents tipus de tapes, aperitius i patés.
  • Aprendràs a preparar-los sota criteris d’higiene alimentària.
  • Aprendràs a crear els teus propis aperitius, patés i tapes.
  • Aprendràs a utilitzar-los per aprofitar millor els aliments.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’HIVERN

Volver arriba