Saltear al contenido principal
Postres dolços. Taller de tardor 3
Pastís de fruits secs. Taller de cuina de tardor
Cesca al taller 3 de cuina de tardor

TALLERS DE TARDOR

Postres dolços amb poc o gens de sucre

A tots ens agraden els dolços, el que no ens posaríem d’acord és en la quantitat i qualitat d’aquesta dolçor.

A més, és en aquesta època quan ens ve més de gust menjar dolç i, és precisament en aquesta època, que la natura ens dóna els vegetals més dolços: carbasses, moniatos, pastanagues, ametlles, avellanes, plàtans…

També podem aprofitar-nos d’altres ingredients com les espècies: canyella, cardamom, anís estrellat, matafaluga, sense oblidar el gingebre, la pell de llimona i taronja… i un llarg etcètera que ens aporta aromes càlids.

Tots ells ens permeten fer deliciosos pastissos amb poc sucre i molt sabor.

Què aprendràs?

  • Aprendràs quins ingredients ens poden aportar dolçor: fruites, verdures, fruits secs, espècies…
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de dolços aplicant aquests ingredients.
  • Aprendràs a crear els teus propis dolços, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-los perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE TARDOR

Volver arriba