Saltear al contenido principal
Taller de cuina de primavera. Preparar vegetals
Cesca al taller fet a Sant Cugat

TALLERS DE PRIMAVERA

Preparacions per incorporar vegetals de primavera

A la primavera es produeix un esclat en verd i hem de començar a introduir els nous vegetals que ens venen. Algunes vegades, ni tan sols sabem què és de temporada i la majoria de vegades les acabem elaborant sempre de la mateixa manera. Amb aquest taller, aconseguiràs fer un salt qualitatiu als teus plats de vegetals.

Què aprendràs?

  • Aprendràs a conèixer l’ampli ventall que ens ofereix aquesta estació, tant en fruites com en verdures.
  • Aprendràs a elaborar les tècniques alimentàries més adients per aquesta estació.
  • Aprendràs a crear aquelles elaboracions que més s’ajusten als teus gustos i necessitats.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE PRIMAVERA

Volver arriba