Saltear al contenido principal
Proteines vegetals-Taller de cuina primavera
Taller de cuina de primavera. Preparar hummus
Cesca al taller de cuina de primavera

TALLERS DE PRIMAVERA

Plats amb proteïnes vegetals

Cada cop més escoltem la necessitat d’introduir més aliments d’origen vegetals a la nostra dieta i disminuir el consum de proteïna d’origen animal. També estem més conscienciats amb el respecte animal i amb la conservació del planeta.
Però com hem de fer el canvi? Quantes maneres diferents tinc d’introduir proteïnes d’origen vegetal a la dieta?

Què aprendràs?

  • Aprendràs quins aliments ens aporten proteïnes vegetals.
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de plats amb proteïnes vegetals: hummus, patés, hamburgueses, croquetes, salses…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies elaboracions i a adaptar-les als teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE PRIMAVERA

Volver arriba