Saltear al contenido principal
Ingredients per coques. Taller de cuina d'hivern
Coques i pastisos salats
Cuinar coques. Taller cuina hivern

TALLERS D’ESTIU

Coques i pastissos salats per menjar freds

Fa calor i els dies són llargs, sortim al carrer amb la fresca o a la terrassa/balcó de casa. És temps de compartir, gaudir en família o amics de les nits, de llargues converses sopant.
En aquest taller et proposo una sèries de pastissos, coques i similars, gens complicats i que pots fer amb antelació.

Què aprendràs?

  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de coques i pastissos amb productes de temporada i proximitat.
  • Aprendràs a crear els teus propis pastissos i coques aprofitant el que tens per casa.
  • Aprendràs a adaptar-los als teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’ESTIU

Volver arriba