Saltear al contenido principal
Taller de conserves de tardor. Ingredients
Cesca al taller1 de cuina de tardor

TALLERS DE TARDOR

Conserves de tardor

Canvia la temporada i apareixen noves fruites i vegetals. Els colors van passant del vermell i taronja cap al granatós i el marró. Apareixen els vegetals més dolços: mores, carbasses, moniatos, figues, caquis…

És un bon moment per fer conserves i semiconserves, ideals per gaudir d’aquests aliments fora de temporada. Però també per ajudar-nos a preparar alguns àpats ràpidament, en un obrir i tancar de pot 😉

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura.
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE TARDOR

Volver arriba