Saltear al contenido principal

TALLERS DE TARDOR

TALLERS DE TARDOR

La tardor és aquella època melancòlica, 0n els dies s’escurcen, la naturalesa comença a recollir-se i ja no hi ha tanta floració ni recol·lecció de fruits de l’estiu. Els colors comencen a canviar de grocs brillants i vermells cap a taronges foscos, morats i diferents tons de marrons…

Aviat van apareixent els vegetals dolços: carbasses, figues, xirimoies, fruits secs recent collits, moniatos, castanyes… Que en venen de gust!!

La nostra alimentació ha de començar a adaptar-se al canvi estacional, desitgem gustos dolços i comencem, de mica en mica, a allargar les elaboracions.

És temps de conserves per acabar de captar i guardar els darrers raigs de sol pel fosc hivern. Temps de començar a fer elaboracions una mica més consistents i elaborades i aprofitar bé, amb infinitat de receptes, els aliments de temporada.

La tardor és aquella època melancòlica, 0n els dies s’escurcen, la naturalesa comença a recollir-se i ja no hi ha tanta floració ni recol·lecció de fruits de l’estiu. Els colors comencen a canviar de grocs brillants i vermells cap a taronges foscos, morats i diferents tons de marrons…

Aviat van apareixent els vegetals dolços: carbasses, figues, xirimoies, fruits secs recent collits, moniatos, castanyes… Que en venen de gust!!

La nostra alimentació ha de començar a adaptar-se al canvi estacional, desitgem gustos dolços i comencem, de mica en mica, a allargar les elaboracions.

És temps de conserves per acabar de captar i guardar els darrers raigs de sol pel fosc hivern. Temps de començar a fer elaboracions una mica més consistents i elaborades i aprofitar bé, amb infinitat de receptes, els aliments de temporada.

Volver arriba