Saltear al contenido principal

TALLERS DE PRIMAVERA

TALLERS DE PRIMAVERA

Arriba la primavera i tot canvia: a mida que marxa l’hivern, augmenten les hores de sol i la temperatura ambiental, la naturalesa es desperta i els éssers vius comencen a activar-se: les plantes broten i floreixen, els animals surten de la seva letargia i s’aparellen, comença a augmentar la varietat de fruites, etc.

Nosaltres, també ens sentim cada cop més actius i amb ganes de portar a terme tots els projectes que hem anat pensant durant l’hivern. Per això, la nostra alimentació ha de ser cada cop més lleugera, amb sabors refrescants però al mateix temps amb l’energia necessària per dur-los a terme.

Si no ho fem, pot ser una de les causes de la famosa astènia primaveral, quan la nostra alimentació i el nostre cos van per camins diferents.

Arriba la primavera i tot canvia: a mida que marxa l’hivern, augmenten les hores de sol i la temperatura ambiental, la naturalesa es desperta i els éssers vius comencen a activar-se: les plantes broten i floreixen, els animals surten de la seva letargia i s’aparellen, comença a augmentar la varietat de fruites, etc.

Nosaltres, també ens sentim cada cop més actius i amb ganes de portar a terme tots els projectes que hem anat pensant durant l’hivern. Per això, la nostra alimentació ha de ser cada cop més lleugera, amb sabors refrescants però al mateix temps amb l’energia necessària per dur-los a terme.

Si no ho fem, pot ser una de les causes de la famosa astènia primaveral, quan la nostra alimentació i el nostre cos van per camins diferents.

Volver arriba