Saltear al contenido principal
Taller de conserves d'hivern. Ingredients
Taller de cuina d'hivern. Conserves
Cesca al taller 1 de cuina d'hivern

TALLERS D’HIVERN

Conserves d’hivern

A l’hivern també es poden fer conserves: envinagrats, conserves en oli, melmelades de fruites o verdures amb fruits secs, espècies, tocs de vinagre… Però també plats ja elaborats com salses, estofats o guisats.

Algunes seran per degustar com a tapa o acompanyament i d’altres formaran part del plat o donaran un toc especial a l’elaboració.

La majoria d’elles, t’ajudaran en l’elaboració dels àpats en el dia a dia i/o ha donar un toc diferent i especial.

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura.
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia
NÚM. DE PLACES  Màxim 5 persones
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  75 € + 5 € per persona (material)

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’HIVERN

Volver arriba