TALLERS DE TARDOR
Carbasses i moniatos
Les carbasses i moniatos són dos vegetals que acostumem a menjar-nos-els, quasi sempre, de la mateixa manera: crema de carbassa i moniatos al forn. En aquest taller aprendràs a menjar-te’ls de diferents maneres, tant dolços com salats.
Has pensat mai en utilitzar el moniato com una patata? Has comprovat quan diferent és fer-lo al forn o al vapor? I fer-ne bunyols? I la carbassa, l’has provat al forn? Amb espècies dolces com la canyella o salades com el curri? O estofada?
Què aprendràs?
- Aprendràs les diferents maneres de coure la carbassa i el moniato i les seves propietats.
- Aprendràs a elaborar plats salats amb carbassa i moniato.
- Aprendràs a elaborar plats dolços amb carbassa i moniato.
- Aprendràs a crear les teves pròpies elaboracions, segons les teves preferències o els teus gustos.
- Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.
Què t’emportaràs?
UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.
UN RECULL de receptes no elaborades al taller.
CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.
INFORMACIÓ
DURADA 2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU 40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS Consultar preu.
MÉS TALLERS DE TARDOR