Saltear al contenido principal
Cabasses. Taller de cuina de tardor
Boletes de moniato. Taller de cuina de tador
Cesca al taller2 de cuina de tardor

TALLERS DE TARDOR

Carbasses i moniatos

Les carbasses i moniatos són dos vegetals que acostumem a menjar-nos-els, quasi sempre, de la mateixa manera: crema de carbassa i moniatos al forn. En aquest taller aprendràs a menjar-te’ls de diferents maneres, tant dolços com salats.

Has pensat mai en utilitzar el moniato com una patata? Has comprovat quan diferent és fer-lo al forn o al vapor? I fer-ne bunyols? I la carbassa, l’has provat al forn? Amb espècies dolces com la canyella o salades com el curri? O estofada?

Què aprendràs?

  • Aprendràs les diferents maneres de coure la carbassa i el moniato i les seves propietats.
  • Aprendràs a elaborar plats salats amb carbassa i moniato.
  • Aprendràs a elaborar plats dolços amb carbassa i moniato.
  • Aprendràs a crear les teves pròpies elaboracions, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE TARDOR

Volver arriba