Saltear al contenido principal
Taller de conserves de tardor. Ingredients
Cesca al taller1 de cuina de tardor

TALLERS DE TARDOR

Conserves de tardor

Canvia la temporada i apareixen noves fruites i vegetals variant la paleta de colors, enfosquint-se els vermellosos i apareixent els taronges-marronosos: mores, magranes, albergínies, carbasses, moniatos, figues, caquis…

És un bon moment per fer conserves i semiconserves, ideals per gaudir d’aquests aliments fora de temporada: tomàquets i les seves salses, albergínies en oli, melmelades de figues o carbassó, compotes de pomes i peres, chutney de carbassa…

Conserves per a aperitius, amanides, acompanyaments de carns i peixos, salses, postres…T’ajudaran a donar un toc especial als teus plats i a preparar-ne en un obrir i tancar de pot ;-)

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura.
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE TARDOR

Volver arriba