TALLERS DE TARDOR
Conserves de tardor
Canvia la temporada i apareixen noves fruites i vegetals variant la paleta de colors, enfosquint-se els vermellosos i apareixent els taronges-marronosos: mores, magranes, albergínies, carbasses, moniatos, figues, caquis…
És un bon moment per fer conserves i semiconserves, ideals per gaudir d’aquests aliments fora de temporada: tomàquets i les seves salses, albergínies en oli, melmelades de figues o carbassó, compotes de pomes i peres, chutney de carbassa…
Conserves per a aperitius, amanides, acompanyaments de carns i peixos, salses, postres…T’ajudaran a donar un toc especial als teus plats i a preparar-ne en un obrir i tancar de pot ;-)
Què aprendràs?
- Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura.
- Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
- Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
- Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.
Què t’emportaràs?
UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.
UN RECULL de receptes no elaborades al taller.
CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.
INFORMACIÓ
DURADA 2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC En casa particular o a determinar per la persona contractant
PREU 40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS Consultar preu.
MÉS TALLERS DE TARDOR