TALLERS D’HIVERN
Conserves d’hivern
A l’hivern també es poden fer conserves amb els vegetals de temporada: envinagrats, conserves en oli, melmelades de fruites o verdures amb fruits secs, espècies, tocs de vinagre…
Algunes seran per degustar com a tapa o acompanyament i d’altres formaran part del plat o donaran un toc especial a l’elaboració.
La majoria d’elles, t’ajudaran en l’elaboració dels àpats en el dia a dia i/o a donar un toc diferent i especial.
Què aprendràs?
- Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura.
- Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
- Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
- Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.
Què t’emportaràs?
UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.
UN RECULL de receptes no elaborades al taller.
CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.
INFORMACIÓ
DURADA 2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU 40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS Consultar preu.
MÉS TALLERS D’HIVERN