Saltear al contenido principal
Taller de cuina de primavera. Conserves
Taller de primavera. Conserves. Cesca

TALLERS DE PRIMAVERA

Conserves i semiconserves de primavera

Vols aprendre a fer escabetx de peix o verdures, ravenets envinagrats, remolatxes agredolces, compotes i melmelades de fruites o verdures, i mil i una conserva amb productes de temporada? Aquest és el teu taller!

A més, sabràs com les pots utilitzar perquè els teus plats deixin de ser avorrits o com preparar un àpat en un obrir i tancar de pot ;-)

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE PRIMAVERA

Volver arriba