Saltear al contenido principal
Conserves i semiconserves d'estiu
Taller conserves d'hivern

TALLERS D’ESTIU

Conserves i semiconserves d’estiu

Amb la calor, ens venen de gust plats fresquets: cremes fredes, amanides, pica-piques lleugers… No volem complicar-nos la feina a la cuina i sovint acabem amb una amanida bastant repetitiva.
Les conserves i semiconserves són ideals per gaudir d’aliments fora de temporada, però també per ajudar-nos a preparar aquests plats ràpidament o donar un toc especial als teus àpats, en un obrir i tancar de pot ;-)

Prepararàs salses, vinagretes, melmelades i compotes, envinagrats, fermentats… amb vegetals de temporada.

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases de la conservació dels aliments i com fer-les de forma segura
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de conserves: melmelades, salses, envinagrats, escabetxats, escaldats, congelats…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies conserves, segons les teves preferències o els teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’ESTIU

Volver arriba