Saltear al contenido principal
Taller de bunyols d'hivern. Ingredients
Taller de cuina d'hivern. Bunyols i croquetes
Cesca al taller 3 de cuina d'hivern

TALLERS D’HIVERN

Croquetes, bunyols i crestes

Les croquetes, bunyols i crestes són elaboracions típiques d’aprofitament, però és que a més són boníssimes. Et penses que les croquetes són difícils de fer? El més complicat és la beixamel, però n’hi ha que no en porten. A més, et donaré trucs per a fer-les perfectes.

No vols menjar tants fregits? Les crestes i croquetes també es poden coure al forn. Pots fer-ne de dolces i salades, sense gluten, sense làctics, vegetarianes o veganes, tu decideixes. El fet és que et permetrà tenir la nevera sense restes al mateix temps que disposes d’un comodí per aquells dies que tot surt al revés i potser no tens res preparat per dinar o sopar; amb una esgarrapada, pots fer un plat que et salvi del cop.

Què aprendràs?

  • Aprendràs les bases per preparar croquetes, bunyols i crestes.
  • Aprendràs a elaborar-ne de diferents tipus i aprendràs a canviar-ne els ingredients segons les teves necessitats.
  • Aprendràs a crear-ne de pròpies, segons les teves preferències i gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS D’HIVERN

Volver arriba