Saltear al contenido principal
Proteines vegetals-Taller de cuina primavera
Taller de cuina de primavera. Preparar hummus
Cesca al taller de cuina de primavera

TALLERS DE PRIMAVERA

Plats amb llegums i altres proteïnes vegetals

Segurament saps que els llegums són una bona font de proteïnes vegetals, però saps quins aliments contenen proteïnes vegetals més enllà de les llenties, cigrons i mongetes?
Saps de quantes maneres diferents les podem cuinar?
Sap com complementar-les?
Aprèn a fes hamburgueses, hummus, salses, postres i altres elaboracions riques en proteïnes vegetals, fàcils pel dia a dia, amb ingredients naturals i que pots trobar fàcilment.

Què aprendràs?

  • Aprendràs quins aliments ens aporten proteïnes vegetals.
  • Aprendràs a elaborar diferents tipus de plats amb proteïnes vegetals: hummus, patés, hamburgueses, croquetes, salses…
  • Aprendràs a crear les teves pròpies elaboracions i a adaptar-les als teus gustos.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE PRIMAVERA

Volver arriba