
TALLERS DE PRIMAVERA
Plats amb llegums i altres proteïnes vegetals
Segurament saps que els llegums són una bona font de proteïnes vegetals, però saps quins aliments contenen proteïnes vegetals més enllà de les llenties, cigrons i mongetes?
Saps de quantes maneres diferents les podem cuinar?
Sap com complementar-les?
Aprèn a fes hamburgueses, hummus, salses, postres i altres elaboracions riques en proteïnes vegetals, fàcils pel dia a dia, amb ingredients naturals i que pots trobar fàcilment.
Què aprendràs?
- Aprendràs quins aliments ens aporten proteïnes vegetals.
- Aprendràs a elaborar diferents tipus de plats amb proteïnes vegetals: hummus, patés, hamburgueses, croquetes, salses…
- Aprendràs a crear les teves pròpies elaboracions i a adaptar-les als teus gustos.
- Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.
Què t’emportaràs?
UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.
UN RECULL de receptes no elaborades al taller.
CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.
INFORMACIÓ
DURADA 2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU 40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS Consultar preu.
MÉS TALLERS DE PRIMAVERA