
TALLERS DE TARDOR
Postres dolços amb poc o gens de sucre
A tots ens agraden els dolços; el que no ens posaríem d’acord és en la quantitat i qualitat d’aquesta dolçor.
I és a la tardor quan la natura ens dona els vegetals més dolços: carbasses, moniatos, pastanagues, ametlles, avellanes, plàtans, taronges…
També podem aprofitar-nos d’altres ingredients com les espècies: canyella, cardamom, anís estrellat, matafaluga, sense oblidar el gingebre, la pell de llimona i taronja… i un llarg etcètera que ens aporta aromes càlids.
Tots ells ens permeten fer delicioses postres, pastissos i altres elaboracions dolces amb poc o gens de sucre i molt sabor.
Què aprendràs?
- Aprendràs quins ingredients ens poden aportar dolçor: fruites, verdures, fruits secs, espècies…
- Aprendràs a elaborar diferents tipus de dolços aplicant aquests ingredients.
- Aprendràs a crear els teus propis dolços, segons les teves preferències o els teus gustos.
- Aprendràs a utilitzar-los perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.
Què t’emportaràs?
UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.
UN RECULL de receptes no elaborades al taller.
CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.
INFORMACIÓ
DURADA 2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU 40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS Consultar preu.
MÉS TALLERS DE TARDOR