Saltear al contenido principal
Taller de cuina de primavera. Preparar vegetals
Cesca al taller fet a Sant Cugat

TALLERS DE PRIMAVERA

Plats amb vegetals de primavera

Treu el màxim partit de la temporada i prepara amanides, saltejats, escaldats i moltes altres elaboracions amb verdures per llepar-te els dits.

Obre els teus horitzons i fes un salt qualitatiu als teus plats de vegetals.

Què aprendràs?

  • Aprendràs a conèixer l’ampli ventall que ens ofereix aquesta estació, tant en fruites com en verdures.
  • Aprendràs a elaborar les tècniques alimentàries més adients per aquesta estació.
  • Aprendràs a crear aquelles elaboracions que més s’ajusten als teus gustos i necessitats.
  • Aprendràs a utilitzar-les perquè et facilitin el teu dia a dia a la cuina.

Què t’emportaràs?

UN EBOOK amb les explicacions i les receptes que s’elaboraran.

UN RECULL de receptes no elaborades al taller.

CONSULTAR ELS TEUS DUBTES a la Cesca durant dues setmanes.

INFORMACIÓ

DURADA  2:30 hores, en el mateix dia.
NÚM. DE PLACES  Mínim 3 persones. El màxim dependrà de l’espai.
LLOC  En casa particular o a determinar per la persona contractant.
PREU  40 € per persona, mínim 3. Suplement per material: de 3 a 5 € per persona, segons els ingredients del taller.
GRUPS FAMILIARS  Consultar preu.

CONTACTA’M

MÉS TALLERS DE PRIMAVERA

Volver arriba